Triple Active DS Шампоан

Revalid Triple Active DS шампоан е нашето иновативно решение за тежки състояния на пърхот и себореен дерматит. Изключително леката почистваща формула е специално създадена да бъде нежна към скалпа и същевременно да се справи ефективно с първопричините на тези състояния. Осигурява клинично доказано действие за бързо и дълготрайно облекчение. Уникалната му, одобрена от дерматолози формула от мощни активни съставки не само осигурява изключителни резултати, но и поддържа здрав микробиом на скалпа.

Без парабени, сулфати и силикон.
 

 

Оценка на продукта

0(0)

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Crinipan AD
е мощна активна противопърхотна съставка, особено ефективна срещу гъбички Malassezia. Изключително ефективна против пърхот, като същевременно нежно почиства косата и скалпа.

Dandrilys
е естествено решение на основата на специфични сапонини (jujubosides) от кората на  дървото Joazeiro, произхождащо от Бразилия и Южна Америка. Възстановява баланса на микробиотата на скалпа. Освен това осигурява бърз и дълготраен ефект против сърбеж и лекува пърхота бързо и ефикасно.

Elestab 100 HP
е водоразтворимо катионно антимикробно средство с широк спектър на действие срещу бактерии, гъбички и дрожди. Видим дълготраен ефект срещу повторно омазняване и сърбеж, което го прави особено подходящ за лечение ""с изплакване"". Освен това има значително антииритативно действие върху скалпа.
 

КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА

Нанесете малко количество от шампоана върху влажна коса. Внимателно втрийте в скалпа. Изчакайте да подейства 2-3 минути, след което изплакнете обилно с вода. Повторете при нужда.

Мнения на потребители

Към момента няма налични коментари от клиенти.

СТАРЕЕЩА / ИЗТЪНЯВАЩА КОСА

КОСОПАД МЪЖЕ

КОСОПАД

СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА

ПЪРХОТ