Медия

Revalid нова противостарееща грижа за косата

 

 

Грижата против стареене на кожата на лицето и тялото са неизменна част от ежедневието ни, но как се грижите против стареенето на косата? Новата серия на  Revalid забавя появата на признаците на стареене на косата и скалпа. Revalid Anti-Aging шампоан и Anti-aging флуид съдържат иновативната активна съставка DN-AgeTM..

Отвъд побелялата коса

Признаците от стареенето на косата далеч не е само побеляването, те са и изтъняване, безжизненост, сухота, загуба на обем и еластичност. Тъй като клетките на кожата на скалпа губят естествената си способност да противодействат на клетъчните увреждания и оксидативния стрес, продуктите от серията Revalid Anti-age осигуряват на косата и скалпа необходимата защита, за поддържане на здравина, обем и бляскав вид.

Повече гъстота, плътност и здравина

Серията е представена от Revalid Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид. И двата продукта съдържат иновативната активна съставка DN-AgeTM, екстракт от листата на растението Cassia Alata leaves, известно с лечебните си и противовъзпалителни свойства. DN-AgeTM  е вдъхновена от защитните свойства на растението, за да предпази космените фоликули и да забави процесите на стареене. Доказани са, in vitro и in vivo, антиоксидантни, противовъзпалителни, подпомагащи възстановяването, забавящи побеляването на косата и стимулиращи растежа свойства. В клинично проучване 80% от доброволците описват косата си като по-здрава и по-плътна след ежедневно нанасяне на DN-Age ™ върху скалпа.*

* Двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване, проведено върху 38 доброволци на възраст 34-65 години за 6-месечен период

Също така, Revalid Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид съдържат екстракт от еделвайс от Швейцарските Алпи –  алпийската „звезда по оцеляване“, която расте при екстремни температури на висока надморска височина. Така се допълва защитата на косата и скалпа, като се стимулират ключови гени и протеини, отговорни за защитната бариера на кожата. 

За REVALID

Revalid разработен през 1992 г. в Швейцария като цялостна грижа за косата и по- конкретно за лечение на косопад. Разработени от експерти, за да направят косата ви по-здрава и силна, висококачествените продукти Revalid предоставят решение на всяка нужда. Всички продукти са дерматологично тествани и произведени в Швейцария.

www.revalid.bg

За EWOPHARMA

Ewopharma AG, със седалище в Шафхаузен, Швейцария, е компания за фармацевтичен маркетинг, с дейност фокусирана в страните от Централна, Източна Европа и Швейцария. С почти 60-годишно присъствие в региона, Ewopharma много добре познава тези пазари и има изключително успешно развитие в региона. Компанията обхваща всички аспекти на достъпа до пазара и етична търговия на лекарствени средства лекарско предписание и на OTC продукти.

www.ewopharma.com