Медия

Иновацията е в комбинацията

 

 

Повече енергия за фоликулите на мъжката коса

Сбогом, косопад! Здравей, силна и здрава коса! Нова енергия за фоликулите на косата на мъжете: здравият скалп и корени на косата са в основата на плътната и жизнена коса. Косата е непрекъснато изложена на влияние от околната среда, както и на ендогенен стрес. Затова е важно тя да бъде защитавана и подхранвана още от корените. Как можем да го направим? Като предоставяме нова енергия на космените фоликули – най-уязвимата част на косата, и по този начин стимулираме растежа на здрава коса. 

Два експерта в борбата с косопада 

Новият енергизиращ шампоан за мъже от Revalid представлява иновативна  комбинация от две мощни съставки: SantEnergy и Redensyl. Те стимулират и заздравяват космените фоликули, като ги предпазват от оксидативно увреждане, укрепват косъма и засилват растежа на косата. Обогатената формула с екстракт от пелин от швейцарските Алпи нежно почиства и овлажнява сухия скалп и косата, и укрепва структурата на косъма – всичко това по естествен и ефективен начин.

Santenergy - уникален двоен механизъм на действие

SantEnergy е екстракт от листата на растението Yerba Santa, което е добре познато с благоприятните си ползи за здравето и антиоксидантното си действие. SantEnergy има два механизма на действие, които се допълват ефективно - енергизиращ ефект, подобен на кофеина и антиоксидантен, срещу свободните радикали. Екстрактът предпазва оптимално фоликулите от външни и вътрешни увреждания и забавя тяхното стареене. В същото време, стимулира растежа на косата, както и нейната плътност.

Redensyl - стимулира растежа на косатаю

Redensyl се състои от две патентовани молекули, получени от растението лиственица и листата на зелен чай. Redensyl съживява космените фоликули, като едновременно с това засилва метаболизма на косата и активира деленето на стволовите клетки на космените фоликули.
Научно доказано е, че Redensyl стимулира растежа на косата, като същевременно намалява косопада.

За REVALID

Revalid е разработен през 1992 г. в Швейцария като цялостна грижа за косата и по- конкретно за лечение на косопад. Разработени от експерти, за да направят косата ви по-здрава и силна, висококачествените продукти Revalid предоставят решение на всяка нужда. Всички продукти са дерматологично тествани и произведени в Швейцария.

www.revalid.bg

За EWOPHARMA

Ewopharma AG, със седалище в Шафхаузен, Швейцария, е компания за фармацевтичен маркетинг, с дейност фокусирана в страните от Централна, Източна Европа и Швейцария. С почти 60-годишно присъствие в региона, Ewopharma много добре познава тези пазари и има изключително успешно развитие в региона. Компанията обхваща всички аспекти на достъпа до пазара и етична търговия на лекарствени средства с лекарско предписание и на OTC продукти.

www.ewopharma.com