Енергизиращ шампоан за мъже

Енергизиращият шампоан Revalid против косопад съдържа активната съставка SantEnergy, която представлява екстракт от растението Yerba Santa и има директно стимулиращо действие върху космените фоликули и стволовите клетки. Комбинацията от Redensyl и SantEnergy предпазва скалпа и косата от свободните радикали, и оксидативното увреждане, укрепва косъма и засилва растежа на косата. Обогатената формула с екстракт от пелин от швейцарските Алпи нежно почиства и овлажнява скалпа, и косата, и укрепва структурата на косъма.

Шампоанът не съдържа парабени, сулфати и силикон.

 

Оценка на продукта

0(0)

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

REDENSYL
Redensyl е патентована активна съставка, създадена след регенеративните медицински изследвания. Представлява синергична смес от патентовани молекули, която е разработена да поддържа както ORSc, така и дермалните папиларни клетки в началото на растежната фаза на косата. Научно доказано е, че Redensyl стимулира растежа на косата, като същевременно намалява косопада.

SANTENERGYTM
SantEnergy е богат на полифеноли екстракт от листата на растението Yerba Santa, който традиционно се използва като антиоксидантна грижа. SantEnergy има и доказан енергизиращ ефект върху космените фоликули, подобен на този на кофеина. Екстрактът предпазва клетките от оксидативното увреждане, забавя стареенето на космените фоликули, косата остава плътна и жизнена.

ЕКСТРАКТ ОТ ПЕЛИН ОТ ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ
Artemisia е растение, известно със своите естествени антиоксидантни свойства. Традиционно се използва от алпийските фермери като домашно средство срещу треска, кашлица и дори пневмония, тук служи за защита на кожата и възстановяване баланса на скалпа.

AJIDEW
Ajidew действа като естествен овлажнител, който прави косата по-лесна за фризиране и намалява наелектризирането ѝ.

PANTHENOL

Доказано е, че пантенолът стимулира пролиферацията на дермалните фибробласти и ускорява обмяната на клетките. Освен това помага на косата да абсорбира и задържа влагата. Като такава, тази съставка помага за възстановяване на увредената коса и намаляване на разцепените краища, както и за по-плътна и еластична коса.

Мнения на потребители

Към момента няма налични коментари от клиенти.

СТАРЕЕЩА / ИЗТЪНЯВАЩА КОСА

КОСОПАД МЪЖЕ

КОСОПАД

СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА

ПЪРХОТ