REVALID Hair Complex с подобрена формула за подхранване на косата и ноктите отвътре

Ако косопадът е диагностициран от специалист, приемът на капсули може да подпомогне естествените възстановителни процеси на тялото и да възвърне здравата коса отвътре. Подобрената формула Revalid Hair Complex се състои от витамини B1, B6, D3, минерали като цинк, мед, желязо и растителни екстракти. Формулата съдържа биотин, който допринася за поддържането на здрава коса. Разработени в Швейцария, активните съставки в Revalid Hair Complex стимулират образуването на кератин,  който е ключов биологичен градивен елемент на косата. Така се подпомага растежа на косата и се възстановява еластичността ѝ, чрез доставяне на основни хранителни вещества отвътре.

ЗАЩО КЕРАТИНЪТ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН?

Кератинът съставлява до 90% от всеки отделен косъм, което е от съществено значение за образуването и растежа на косъма. Този влакнест протеин също така позволява на косата да издържи както на високи, така и на ниски температури и я предпазва от слънчевите лъчи. Кератинът съдържа висок процент аминокиселини - цистеин и метионин - които са важни съставки на здравата коса.

Активни съставки

DL-метионинът и L-цистеинът са аминокиселини, които играят роля в производството на кератин. Витамините B5, B1, B6 и B10 стмулират растежа на косата от корена, докато минералите желязо, цинк и мед укрепват косъма. Екстрактите от просо и пшеничен зародиш, и дрождите от бирена мая осигуряват блясък и естествен баланс на влагата на скалпа.

Не превишавайте посочената дневна доза. Хранителна  добавка. Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

За повече информация относно Revalid Hair Complex моля, попитайте вашия фармацевт и/ или проверете информацията на опаковката на продукта.

При проблеми с косата комбинирайте Revalid Hair Complex (хранителна добавка) с продуктите за грижа за косата. Ако целите постигане на оптимални резултати, комбинирайте приема на капсули Revalid Hair Complex с употребата на Revalid стимулиращ шампоан и Revalid Regrоwth серум.