Блог

Причините за поява на пърхот и как да се грижим за скалпа с продуктите на Revalid.

Прочетете още

Открийте истината за пяната в шампоаните и ефективността ѝ . Научете за иновативния подход на Revalid с формула без вредни съставки за по-здрава коса и скалп.

Прочетете още

Преобразете рутинната си грижа за косата с Revalid! Разгледайте основните съвети за възстановяване на суха и увредена коса и открийте нашите научно разработени продукти.

Прочетете още

Съживете косата си с нашия експертен наръчник за здрав скалп! Открийте доказани методи за предотвратяване на косопад с висококачествените швейцарски продукти от Revalid.

Прочетете още

Открийте серията за Суха и изтощена коса на Revalid и вижте нашите съвети за измиване, подхранване, разресване, подсушаване и хидратация. Идеална за всеки тип коса

Прочетете още

Открийте причините и фазите на косопада и научете за ефективното лечение с Revalid. Подходящо както за мъже, така и за жени, търсещи решения за здрава коса.

Прочетете още

Научете повече за причините за появата на пърхота, както и за видовете - сух и мазен пърхот, и открийте ефективно решение за предотвратяването му с помощта на противопърхотните шампоани на Ревалид. Разберете за ролята на хидратацията, за дрождите и за грижите…

Прочетете още

За да се предотврати преждевременното стареене на косата, трябва да включим в ежедневната си рутина както специална грижа против стареене, така и грижа за фоликулите. Нашият скалп не е нищо друго освен кожа, а грижата и защитата на кожата са ключов фактор за…

Прочетете още

Състоянието на косата до голяма степен определя цялостния ни облик. Това се отнася както за мъжете, така и за жените, но важи особено при жените. Блестящата, гъста и здрава коса носи усещане за младост, енергия, здраве и успех.

Прочетете още

Купете любимия си продукт на Revalid и веднага получавате страхотен подарък! Тук ще откриете информация за обектите, в които промоцията ще бъде активна.

Прочетете още