Блог

Серия Грижа за косата Revalid

 

Разработена в Швейцария през 1992 г., марката Revalid е създадена, за да осигури цялостни решения за коса и загуба на коса. Марка, родена от нашата отдаденост да помагаме на нашите клиенти да получат красивата и здрава коса, която желаят. Нашата работа се основава на научни изследвания, иновации, високо ниво на експертиза и разбира се, традиции. Работим заедно със здравни специалисти, дерматолози и независими институти. Насочваме дългогодишният си опит и експертни познания в разработването на продукти, които работят, както е доказано по време на подробните клинични тестове. Резултатът е серията Revalid  грижа за косата, която ще разгледаме по-отблизо тук.

В Revalid, ние вярваме, че здравата коса е красива  и разбираме положителния психологически ефект, който тя може да има. От косата ни зависи не само как ни възприемат другите, но и как се чувстваме за себе си. Начинът, по който се грижим за косата си, играе важна роля за формирането на положителна представа за себе си - стимулира доброто настроение и самочувствието ни, и дава възможност да изразяваме собствената си индивидуална идентичност. Независимо дали срещате нови хора в социална среда или се стремите да създадете добро професионално впечатление, добре поддържаната и изглеждащата здрава коса, ще ви помогне да се чувствате добре в тялото си.

Това е, което ни кара в Revalid непрекъснато да разработваме продукти, които облекчават проблемите ви с косата, възстановявайки косата ви в естествената й красота и съживявайки самочувствието ви.

Много от нас са засегнати от проблеми с косопада в определен момент от живота ни - независимо дали става дума за изтъняване на косата, за сух скалп или за разделяне на краищата й. Това е резултат, който може  да бъде предизвикан от редица фактори - както екологични, така и генетични. Въпреки, че не всички проблеми могат да бъдат излекувани напълно. Правилната рутинна грижа за косата може да помогне за облекчаване на симптомите и за предотвратяване на по-нататъшно задълбочаване на проблема. Revalid комбинира всички необходими стъпки в една лесна за използване серия, за да осигури на косата оптималната грижа, от която се нуждае.

Вярваме в холистичният подход, който подхранва косата от корена до върха. Ето защо системата Revalid работи с комбинация от продукти за грижа за косата за външна употреба, както и курс от лекарствени капсули за орален прием, създавайки интегриран ефект отвътре навън. Серията съчетава най-добрите активни съставки, естествени екстракти и витамини, които поддържат тялото ви и правят косата ви все по-здрава, като същевременно остава достатъчно нежна за ежедневна употреба.

Укрепвайте с шампоан Revalid

Шампоанът е стъпката в нашата рутинна грижа за косата, която се случва най-често, така че получавате продукт, който да почиства старателно, докато е нежен към косата ви. Не само Revalid Revitalizing Protein Shampoo прави точно това, но също така дава на косата ви нов начин на живот. Неговата уникална формула съчетава активни съставки и естествени екстракти, за да увеличи здравината на косата за по-плътен външен вид и по-малко накъсване. Пантенолът (витамин В5) помага на косата ви да абсорбира и задържа влагата, да възстановява уврежданията и да намалява разкъсващите се краища, докато алантоина успокоява скалпа и насърчава възстановяването на кожата. Естествените екстракти (пшеничен зародиш и овес) също действат, за да подхранват косата и скалпа, като успокоява зачервяването и раздразнението.

Допълнителна грижа с Revalid Балсам

Често пренебрегвана, но еднакво важна стъпка в рутинната грижа за косата е омекотяването й. Revalid Revitalizing Protein Conditioner е създаден, за да придаде допълнителна грижа за вашата коса. Той комбинира пантенол, алантоин и натурални екстракти, за да подобри структурата на космите, като възстанови плътността и жизнеността им. Нанесете след шампоана и оставете  за няколко минути, преди да изплакнете, за да направи косата мека, блестяща и гъвкава, без да я слепва. Друг положителен страничен ефект: прави разресването много по-лесно!

Подхранвайте с Revalid Repair Маска

Понякога косата ви се нуждае от малко повече подхранване, отколкото всекидневния ви балсам може да осигури, това е мястото на Revalid Repair Mask . Тази интензивна грижа за косата съдържа специално разработена формула, която прониква дълбоко в корените на косъма, за да възстанови жизнеността му от корена до върха. Перфектната комбинация на Revalid шампоан и балсам, укрепва увредената и слаба коса, намалява риска от накъсване. Редовната употреба дори може да намали разцепването и цъфтежа на краищата. Можете да отделите известно време за себе си, като приложите Revalid Repair Mask и го оставите да подейства за пет до десет минути, докато се отпуснете; след това косата ви ще остане мека копринена и гладка.

Реактивирайте с Revalid Hair Tonic

Не само полезен за да се събудите сутрин, кофеинът помага също така  стимулирайки кръвообращението на скалпа. Като активна съставка в Revalid Repair Tonic, кофеинът благоприятства растежа на косата, укрепва слабите косми и предпазва от по-нататъшни увреждания. Растителното масло, пантенолът и натуралните екстракти също овлажняват, успокояват и подсилват скалпа и косата. Можете да нанесете Revalid Repair Tonic на мокра или суха коса, което помага и улеснява интегрирането в рутинната грижа за косата. Направете лек масаж на главата, за който е доказано, че е от полза за цялостното здраве на косата и скалпа.

Елиминирайте с шампоан Revalid против пърхот

Някои проблеми с косата се нуждаят от по-целенасочен подход. Пърхотът засяга голям брой хора в определен момент от живота им. Ако забележите белите люспи и сърбящ скалп, използвайте Шампоан против пърхот Revalid, който ще подпомогне оздравителния процес. Съдържа иновативната съставка против пърхот Пироктон Оламин, както и екстракт от коприва и ундециленова киселина, за да успокоят възпалението, да облекчат сърбежа и да регулират производството на себум.

Всички продукти в системата за грижа за косата Revalid са без парабени и силикони.

Капсулите  Revalid - действие от вътре

Ако специалист е диагностицирал при вас загуба на коса, Revalid капсулите могат да поддържат естествените процеси на тялото, за да облекчат симптомите и да подпомогнат здравата коса отвътре навън, да намалят загубата на коса и да подобрят структурата на изтощената и чуплива коса, за да се възстанови естествения блясък. Revalid капсулите съдържат уникална формула на активните съставки - аминокиселините DL-Метионин и L-Cystine, които стимулират образуването на кератин, фиброзен протеин, който е важен биологичен градивен елемент за косата ни. Витамините B5, B1, B6 и B10 подпомагат растежа на косата и минералите, желязото, цинка и медта, за да подсилят косата. Естествените екстракти осигуряват допълнително хранене за влага и блясък. Препоръчваме Ви да приемате една капсула три пъти дневно за период от най-малко три месеца, за да постигнете оптимални резултати **.

Комбинирането на тези стъпки като част от обичайната ви рутинна грижа за косата ще осигури най-добрите условия за здрави коси на всяка възраст. Системата Revalid Грижа за косата ви улеснява да вземете здравето на косата си в собствените си ръце и да се грижите за косата отвътре навън, което позволява на вашата вътрешна красота да блести и да съживи увереността ви.

* В случай на мъжка или женска плешивост (андрогенетична алопеция) или алопеция ареата, ефектът на Revalid Капсули се ограничава до укрепването на останалата коса.

** За повече информация относно Revalid капсули, моля свържете се с Вашия лекар или фармацевт.

В случай на нежелана реакция, свързана с продукта Ewopharma, моля свържете се с нас на адрес: