Блог

REVALID REGROWTH SERUM С REDENSYL

 

Докато ние често асоциираме загубата на коса основно с мъже в напреднала възраст, то загубата на коса всъщност е проблем, който се появява и при мъжете, и при жените, и може да се появи при всяка възраст. В естествения цикъл на растеж на косата, тя расте, почива и след това пада, преди новата коса да започне да расте от фоликула. Средно губим между 70 и 100 косъма на ден като част от този цикъл. Когато ние губим повече от средния брой косми, това може да доведе до изтъняване на косата и първи признаци на плешивост. В Revalid ние разбираме важната роля, която косата играе в нашата представа за себе си и нашето самочувствие, и как косопадът може да повлияе на това. Така че ние сме посветили дългогодишния си опит в холистичната грижа за косата в иновативен нов продукт, който да съживи растежа на косата и да повиши доверието ви - Revalid Regrowth Serum.

Revalid Regrowth Serum е просто, но ефективно решение, с което да намалим падането на косата, да засилим плътността й, и да възстановим растежа й. Той съдържа иновативната и печелила награди активна съставка Redensyl (3% концентрат), която е съставена от две патентовани молекули - DHQG и EGCG2 – извлечени от дървото лиственица и листата на зелен чай, и познати с това, че поддържат цикъла на растеж на косата. Растежът на косата започва в космения фоликул, който се намира в кожата на главата и е стимулиран от стволовите клетки, които са там.  DHQG действа, като стимулира растежа на косата. По същото време EGCG2 намалява възпалението на скалпа и освен това помага за цикъла на растеж на космите. Цинкът също е основна съставка на Redensyl, който укрепва косата, както и аминокиселината Глицин, която дава нови сили на растежа. Revalid Regrowth Serum също съдържа екстракт от цветове на пелин от Швейцарските Алпи – познат с натуралните си антиоксидантни свойства; той служи да предпазва кожата и да възвръща баланса на скалпа. Всички тези съставки са събрани в Revalid Regrowth Serum за максимален ефект и всичко това без използването на парабени, силикон или сулфати.

Клинично тестван

В клинично изследване* над 84 дни, 85% от всички взели участие докладват значително подобрение. Тестваните лица показват увеличена гъстота на косата с 8%, отговарящ на 28,000 нови косми след три месеца ежедневна употреба. След този период, пропорцията на косми в анаген (растежна) фаза се увеличава с 9%, докато тези в телоген (отпадна) фаза намалява с 17%, показващо значително намаление на косопада. В края на тестовия период, болшинството доброволци (над 70%) бяха удовлетворени от Redensyl и казаха, че биха поръчали продукта за себе си.*

*В сляпо, плацебо-контролирано клинично проучване под наблюдение на дерматолози, половината от 26 плешиви мъже (степен 3 – 4) на възраст от 18 до 70 години, получиха продукта с 3% Redensyl

Как да използваме Revalid Regrowth Serum?

Revalid Regrowth Serum идва в удобна 50мл тубичка с апликатор, правещ я лесна и удобна за използване. Серумът трябва да се прилага ежедневно, като част от вашата рутинна грижа за косата, на мокра или суха коса. Прилагайте 3.5мл (6-8 изстисквания) от серума директно на скалпа и нежно масажирайте с малки, кръгообразни движения. Revalid Regrowth Serum е продукт без изплакване, така че няма нужда от такова – можете просто да оформите косата си, както обикновено. За оптимални резултати, ние препоръчваме използването на Revalid Regrowth Serum ежедневно за най-малко три до шест месеца, при положение, че цикълът за растеж на космите обичайно отнема един до четири месеца.

Какво мога да направя, за да предотвратя загубата на коса?

Преди да погледнем във външните фактори, първо трябва да обмислим вътрешните и най-важния - диетата. Съвременните диети често включват много месо, млечни продукти, захар, които могат да повлияят на баланса на рH-то на организма, правейки го много по-киселинно, отколкото трябва да бъде. Това може да доведе до възпаление в тялото, което наред с други неща, може да засили косопада. Алкалната диета, която съдържа много пресни плодове, зеленчуци, ядки и т.н. и осигурява изобилие от витамини и минерали, може да повлияе добре на симптомите на косопад като балансира киселинно/алкалното съотношение в организма и намалява възпалението. Честите упражнения също могат да възвърнат баланса на рH. Освен това, можете да подпомогнете тялото си взимайки Revalid капсули*, които съдържат специална формула от активни съставки, витамини, минерали, както и микроелементи и ще подпомогне образуването на кератин и укрепването на косата.

*Моля попитайте вашият лекар или фармацевт за съвет преди да вземете Revalid капсули

Влиянието на външните фактори, нещото за което много хора не мислят е температурата на водата, когато мият косата си. Ние често мием косата си, използвайки вода, която е много по-гореща, отколкото е нужно да бъде. Не само изсушаваме косата и скалпа, но също така я лишаваме от собствените й натурални масла. Вместо това опитайте да измиете косата си с топла вода и изплакнете с по-хладна, за да запазите влагата и укрепите косата си в дългосрочен план.

Както горещата вода вреди на косата ви, така и сушенето на висока температура или използването на горещи уреди за оформяне на косата като маша за къдрене или преса за изправяне, я увреждат. След измиване леко попийте косата си с мека кърпа или й позволете да изсъхне сама, колкото може по-често. Ако се налага да използвате сешоар, използвайте го на най-ниската степен.

Редовните масажи на главата също могат да стимулират растежа на косата. Просто използвайте върха на пръстите си и нежно масажирайте скалпа с малки, кръгови движения за няколко минути, например докато използвате Revalid Regrowth Serum. Това не просто ви кара да се чувствате добре и премахва стреса (също известен, че засилва косопада), масажа също стимулира кръвообращението на фоликулите, грижи се за скалпа,  и засилва корените на косата – намалявайки косопада и засилвайки растежа.

Комбинирайте ежедневно прилагане на Revalid Regrowth Serum с тези малки промени в рутината за грижа за косата за значително подобрение на проблемите свързани с косопада, като същевременно укрепвате съществуващата коса за повече жизненост и блясък. Ние, в Revalid, сме горди да ви помогнем с вашия растеж на косата и засилването на самочувствието ви.

Кога да посетим лекар/ дерматолог?

Ако промените в рутината ви за грижа за косата не повлияят за по-здраво изглеждаща коса или за намаляване на косопада, то вие би трябвало да посетите вашия лекар или дерматолог. Може да има други причини за загуба на коса, различни от ежедневната рутина. Важно е да се консултирате с лекар, ако сте притеснени за изтъняването или загубата на коса, защото повечето причини могат да бъдат лекувани. Колкото по-скоро е открит проблемът, толкова по-добри ще са резултатите от последващото лечение.