Медия

Иновативна борба срещу косопада

 

Стимулиращият растежа на косата Revalid с Redensyl, произведен в Швейцария

Revalid regrowth serum съдържа иновативната активна съставка Redensyl и не съдържа парабени, силикони и сулфати. Redensyl се състои от две патентовани молекули, изолирани от лиственица и листа на зелен чай, както и познати вещества, подпомагащи растежа на космените фоликули. Насочен е към стволовите клетки и засилва функцията на клетките, произвеждащи кератин. Космените фоликули се стимулират, което довежда до инициация на нови цикли на растеж на косата. Цинкът и аминокиселините осигуряват изключително подхранване за изграждане на по-здрави космени стволове и засилване растежа на косата.

До 28 000 нови косъма след 3 месеца ежедневно приложение

Концентрираният Redensyl (3%) в Revalid regrowth serum, комбиниран с етерични масла от пелин от Швейцарските Алпи, довежда до отлична реактивация на косата и подобрява здравето на корените на косата като подхранва и овлажнява сухия скалп и косата. Клинично проучване е показало повишаване гъстотата на косата с 8%, отговарящо на 28 000 нови косъма след 3 месеца ежедневно приложение. Само след 84 дни, повечето от доброволците (над 70%) са били доволни от приложението на Redensyl и са изразили желание да си купят продукта.

„Този иновативен продукт представлява последно ниво в грижата за косата и третирането на косопада и е изява на Швейцарското качество и съвършенство“ споделя Едина Кулшар, Vice Мис Свят 2014 и Световен посланник на Швейцарската грижа за коса Revalid.

ЗА REVALID

Revalid е създаден през 1992 год. в Швейцария специално за холистична грижа за косата и за повлияване на косопад. Висококачествената Швейцарска система за грижа за косата се състои от лекарствен продукт без лекарско предписание под форма на капсули за перорално приложение и серия от козметични продукти за външно приложение. Всички продукти са дерматологично тествани и са произведени в Швейцария.

www.revalid.com

ЗА EWOPHARMA

Ewopharma AG със седалище в Шафхаузен (Швейцария) е иновативен партньор за маркетиране на лекарствени продукти, хранителни добавки и козметични продукти в Централна и Източна Европа. С повече от 60 години присъствие в региона, Ewopharma има изключително голям опит на тези пазари и се радва на привилегирована позиция в региона. В компанията работят повече от 320 високо квалифицирани служители в 15 държави.www.ewopharma.com